U wilt het product retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Homefurn.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen  €99 per keer voor retour.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Homefurn.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt ook uw aankoop langsbrengen. Wij zijn gevestigd op het onderstaande adres:

Homefurn.nl
Hollantlaan 7-A
3526AL Utrecht

Om een zending af te laten halen schakelen wij een extern transport in.

  1. De zending kan op werkdagen worden afgehaald tussen 08:00 uur en 18:00 uur
  2. De retourzending moet via het onderstaande contact formulier worden aangevraagd, vanaf dit moment nemen wij de retourzending in behandeling en zal de transport worden ingepland.
  3. Je ontvangt van ons de verwachte dag van afhaling. I.v.m. transportplanning kan er niet eerder dan de ochtend van afhaling een tijdsindicatie worden afgegeven.
  4. Zet de pallet klaar voor afhaling, zorg dat de pallet los staat van objecten die de chauffeur kunnen hinderen tijdens afhaling. De pallet dient ook waterdicht verpakt te zijn voor transport.
  5. Staat de pallet niet klaar op de afgesproken dag afhaling, de chauffeur is dermate gehinderd dat de zending niet kan worden afgehaald of andere zaken door toe doen van de klant dan zijn wij genoodzaakt alle extra kosten door te berekenen aan de klant.

Let op:  Retourzendingen zonder ordernummer worden niet in behandeling genomen. Homefurn.nl is niet verantwoordelijk voor verlies van geretourneerde goederen of productschade tijdens transport.

Retourformulier

* verplicht veld
×