Home » Klantenservice

KLANTENSERVICE

Het team van Homefurn staat voor u klaar om te helpen bij een belangrijke aankoop voor de inrichting van uw huis. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan hopen we u via onze klantenservice graag te kunnen helpen.

Bezorgen & afhalen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra wij je bestelling ontvangen gaan onze magazijnmedewerkers direct aan de slag. Wij leveren uw product binnen 5 werkdagen. Als de levertijd langer duurt dan aangegeven, wordt er ten alle tijden contact met u opgenomen.

Kan ik het afleveradres nog wijzigen?

Als uw bestelling nog niet is opgehaald door ons bezorgdienst, kunnen wij het afleveradres nog wijzigen. Anders is dit helaas niet meer mogelijk.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen in Nederland worden de volgende verzendkosten in rekening gebracht:

  • Stoelen: €2,95 per stuk.
  • Lampen: €6,95 per stuk.
  • Tafels: €35,00 per stuk.
  • Tuinmeubelen: €35,00 per stuk.
  • Vloeren: €50,00 in totaal.

De maximale totale verzendkosten voor Nederland bedragen €50,00. Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een bestelling plaatsen? Dit is uiteraard mogelijk. De verzendkosten zullen aan de hand van het land waarin je woont worden berekend.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt uw bestelling op afspraak afhalen op ons centrale magazijn of bij ons showroom, beide is gevestigd in Utrecht. Bel ons voor een afhaal afspraak via: 030 747 00 36.

Homefurn.nl
Hollantlaan 7-A
3526 AL Utrecht

Route naar showroom

Klachten

Ik heb een klacht. Wat kan ik doen?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar service@saleshop.nl met een omschrijving van de klacht en eventueel met foto’s. Graag kijken we samen naar een passende oplossing om de klacht op te lossen. 

Ik ben het niet eens met de afhandeling. Wat kan ik doen?

Ben je het niet eens met de geboden oplossing van de klacht, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.