Quickstep Compact Eik lichte kastanje extra mat

79,95 per m2
€126,32 per pak van 1.58 m2

Aantal pakken
Uw prijs

79,95

€126,32 per pak van 1,58 m2

1
Hoeveel m² wenst u te bestellen?

Vergeet niet het snijverlies mee te nemen in het aantal m². Wij adviseren altijd minimaal 10% snijverlies. In een pak zit 1.58 m2

-
+
m2
-
+
Pak

De calculator rekent met volle pakken. Heeft u dichte pakken over? Dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.

Extra informatie
Merk

Quick-step

Collectie

Compact

Soort

Lengte

1820 mm

Breedte

145 mm

Dikte

12,5 mm

Sortering

Houtsoort

Eik

Pakinhoud

1,583 m²

Aantal planken per pak

Plaatsingswijze

Klik of Lijm

Afwerking

Kleur

Aantal groeven

Garantie

Levenslang

Kwaliteit is belangrijk. Onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan
25 jaar garantie op alle producten
Bezorging altijd op afspraak

Showroom bezoeken Bel ons direct

Wat klanten van ons vinden

Klantenreviews

Leigh Duncan
Leigh Duncan
2021-03-06
Sami and team are phenomenal, in service, speed and quality, thanks for doing such a great job on my floor!
jan post
jan post
2021-03-02
Top zaak waren op korte termijn opzoek naar een mflor en egaline plinten en extra zaken. Ze konden alles op zeer korte termijn leveren tegen een mooie prijs. kortom top zaak :)
Thamar Bos
Thamar Bos
2021-02-18
Wij zouden Homefurn aan iedereen aanraden. Niet alleen zijn wij meer dan tevreden over de prachtige vloer en de goede parketteur, ook de service vanuit Homerfurn was uitermate goed. Een paar woorden die hen zouden omschrijven zijn snel schakelend, flexibel, meedenken en erg persoonlijk! Onze speciale dank aan Sami, wie onze verwachtingen heeft overtroffen.
Mark Dons
Mark Dons
2021-02-15
Hele fijne service, Ik kon niet naar de showroom, dus werden er een paar voorbeelden naar mij gebracht zodat ik mijn keuze kon maken. Hierna alles perfect afgehandeld, fijne communicatie en snelle levering. Zeker een aanrader!!
Flip Jansen
Flip Jansen
2021-01-26
Homefurn heeft bij ons in Vleuten een visgraat parketvloer gelegd. Echt top en pure vakmanschap. Hele vriendelijke mensen ook. We kunnen het zeker aanraden!
Karlijn Vermeulen
Karlijn Vermeulen
2021-01-13
Wij zijn bij het uitzoeken van laminaat erg vriendelijk geholpen in de winkel. Ook daarna hebben we de service van en communicatie met Homefurn als heel prettig ervaren. Voor het volgende project komen we zeker weer naar Homefurn!
Karin Soorsma
Karin Soorsma
2020-10-08
We hebben een maand geleden onze vloer laten leggen. In de winkel heel vriendelijk geholpen en goede adviezen gekregen. De vloer is gelegd op zondag, wat voor ons heel goed uitkwam. De mannen die kwamen leggen waren heel aardig en het werk deden ze snel, netjes en alles word schoon achtergelaten. Dus op zoek naar een nieuwe vloer en behoefte aan goede raad en eerlijk advies, dan moet je zeker naar Homefurn!!
Natasja van der Velden
Natasja van der Velden
2020-08-22
Na een verbouwing werd de vloer gelegd. De aankoop in de winkel begon al gezellig. Goed advies en gezellig kopen. Ook het leggen door de vriendelijke medewerkers was een feestje. En één ding is zeker. Op een vloer als deze kun je een goed feestje bouwen.
Eva
Eva
2020-07-24
Home Furn Utrecht heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. Via hen kregen we toch nog onze droomvloer. We hadden elders een laminaatvloer besteld van Quickstep die opeens niet meer geproduceerd werd vanwege COVID-19. Nergens meer verkrijgbaar. Maar met een beetje geluk en de uitstekende service van Home Furn kon de eigenaar daar de vloer toch nog voor ons vinden. Wat zijn we hier blij mee! Ongelooflijk veel dank! Verder mooie winkel met zeer uitgebreid aanbod.


TOT 25 JAAR GARANTIE

Kwaliteit is belangrijk. Onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan.


A MERK KWALITEIT

Onze producten zijn van hoge kwaliteit


LEVERING INFO

De bestellingen worden binnen 5 werkdagen geleverd.

×